Pedicure Praktijk Christine

Voor al uw voetzaken!

 0528 353 900     

VOETEN

De voet is het lichaamsdeel waarop we staan en dat we gebruiken voor de voortbeweging. Iedereen is dus gebaat bij goede voetverzorging. Realiseert u zich wel eens dat uw hele gewicht voornamelijk op uw voeten neerkomt? En wist u dat, als u zere voeten heeft, u vaak ongemerkt uw houding verandert, waardoor er weer rug- of nekklachten kunnen ontstaan?

Preventief uw voeten laten verzorgen door een professionele ProVoet pedicure is dus voor niemand een overbodige luxe!

Een pedicure is er voor iedereen, maar voetverzorging is vooral belangrijk voor mensen die beroepshalve veel staan of lopen, sporters, ouderen en patiënten met diabetes, reuma, kanker of dementie.

Personen met risicovoeten zoals Diabetes en Reuma zijn extra kwetsbaar als er kloven, eelt, likdoorns of blaren zijn op de voeten. Deze personen hebben vaak een verminderde doorbloeding en een verminderde gevoeligheid van hun voeten. Ook door de stand van de voeten en tenen te veranderen kunnen klachten worden weggenomen door zorgvuldige behandeling en verschillende technieken als nagelregulatie, nagelreparatie, orthesiologie, antidruk techniek, sporttaping en medical taping.


Daarom is het besteden van extra aandacht aan de voeten van groot belang.